Operacja pt.:
Premia dla zakładu przetwórstwa produktów rybnych w postaci dopłaty do kapitału obrotowego, w związku z tymczasowym zawieszeniem lub ograniczeniem produkcji i sprzedaży spowodowanych epidemią COVID-19
mająca na celu:
Zachęcanie do inwestowania w sektor przetwarzania i obrotu
współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach
Europejskiego Funduszu Morskiego i Rybackiego.
Operacja realizowana w ramach Programu Operacyjnego „Rybactwo i Morze” na lata 2014-2020
Rozpoczęliśmy działalność w 1990 roku jako firma handlowa w oparciu o doświadczenie zawodowe właściciela Jerzego Szczepankowskiego. Na początku przedmiotem obrotu były ryby i produkty przetwórstwa rybnego.
W listopadzie 1993 roku rozszerzyliśmy działalność o produkcję konserw rybnych. Początkowo oferta zawierała 12 produktów a produkcja opierała się głównie na surowcach pozyskanych od lokalnych rybaków.
Przez kolejne lata sukcesywnie powiększaliśmy ofertę konserw wprowadzając na polski rynek zarówno asortyment tradycyjnych puszek rybnych jak i produkty nowe, w nowatorskich opakowaniach, nierzadko o charakterze pionierskim w skali kraju. Obecnie w katalogu produktów BMC znajduje się ponad 70 różnych asortymentów z ryb takich jak szprot, śledź, makrela, łosoś i tuńczyk a użyty do ich wyrobu surowiec pochodzi nie tylko z Bałtyku, ale i z łowisk Oceanów Atlantyckiego i Spokojnego.
Ta witryna używa plików cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Możesz je w każdej chwili zmienić. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies lub je usunąć zapoznaj się z
zasadami wykorzystania plików cookies
© 2014 -2022 BMC SEAFOOD Władysławowo
Projekt i wykonanie: MK-Advice